Selecteer een pagina

MKB advies Tiel

Als MKB’er heeft u van alles aan uw hoofd, u wilt graag vooruit met uw bedrijf en hierbij heeft u goed en gemotiveerd personeel nodig. Als uw bedrijf in personeelsaantallen groeit, komen hier ook nieuwe verantwoordelijkheden bij kijken. U moet zich ineens, buiten uw gebruikelijke productie, bezighouden met arbeidsovereenkomsten, beloning, beoordeling, ziekteverzuim en wat te denken van werving en selectie. Voor uw bedrijf wilt u alleen de beste en meest geschikte werknemers. Heeft u advies nodig bij één van deze personeelskwesties, schakel dan Van Roon Personeel&Organisatie in. Wij bieden het advies dat u als MKB’er zoekt in de omgeving van Tiel.

mkb advies tiel

Vormen van MKB advies Tiel

arbeidsovereenkomsten

Wanneer u nieuw personeel in dienst neemt, is het van essentieel belang dat uw arbeidsovereenkomst duidelijk en netjes is opgesteld. Buiten, door de wet bepaalde zaken, wilt u ook dat regels voor en binnen uw bedrijf duidelijk zijn. Het opstellen van een volledig nieuwe arbeidsovereenkomst is een hele klus. U wilt duidelijk beschreven hebben wat u van uw personeel verwacht en wat zij van u kunnen verwachten. Deze klus kan worden uitbesteed aan Van Roon Personeel&Organisatieadvies. Ook kunt u zelf aan de slag met deskundige begeleiding, hierdoor doet u zelf de nodige kennis op en stelt u de overeenkomst voortaan zelf samen. 

belonen

U wilt het maximale uit uw personeel halen en hen daarvoor op de juiste wijze belonen. Het ontwikkelen van een juist beloningsbeleid is daarom van groot belang voor u en uw werknemers. Wij, bij Van Roon personeel & organisatieadvies, denken verder dan alleen salaris. Beloning gaat verder dan alleen salaris; ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn van grote invloed op het gevoel van waardering bij uw medewerkers. Met ons MKB Advies in Tiel bent wordt uw bedrijf geholpen bij het opstellen van het juiste beloningssysteem passend bij uw organisatie.

ziekteverzuim

Vooral wanneer uw bedrijf groeit en u meer personeel in dienst krijgt, kunt u te maken krijgen met ziekteverzuim. Voor u als MKB’er betekent dit vaak een mindere productie en hoge kosten. U wilt het maximale uit uw personeel halen, maar u wilt voorkomen dat ze uitvallen door ziekte of overbelasting. Wij kunnen u helpen uw personeel op een juiste manier te begeleiden tijdens hun re-integratie, zodat alle juiste (wettelijk voorgeschreven) stappen worden genomen. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het opzetten van een verzuimbeleid, waarin het voorkomen van ziekteverzuim een belangrijk element vormt.

werving en selectie

Misschien wel het aller belangrijkste, als uw succesvolle organisatie groeit.  Het werven en selecteren van personeel. Als ondernemer heeft u vast een idee van hoe u wilt dat uw personeel te werk gaat. U legt natuurlijk verantwoordelijkheden neer bij uw werknemers die u voorheen zelf zou aanpakken. Het werven en selecteren van nieuw personeel kost veel tijd en zorgt voor extra werkdruk. Van Roon Personeel&Organisatieadvies kan de juiste kandidaat bij de juiste functie vinden. Door ons te verdiepen in uw organisatie en goed door te vragen, helpen wij u dé juiste kandidaat bij iedere vacature te vinden. Van Roon Peresoneel&Organisatieadvies ondersteunt uw bedrijf met de juiste adviezen en begeleiding tijdens de werving- en selectieprocedure. 

wetswijzigingen

Door een wetswijziging op het gebied van personeel & arbeid kan een veel veranderen voor u en uw bedrijf. Gebrek aan kennis over wijzigingen in regelingen rondom verlof, arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd etc. kunnen vergaande gevolgen voor uw organisatie hebben. Wij zijn altijd op de hoogte van de meest recente wetswijzigingen. Na het afsluiten van een MKB abonnement houden wij u op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van personeel & organisatie.

functioneren

U, als MKB’er, wilt gemotiveerd en geïnspireerd personeel dat bijdraagt aan de doelen van uw onderneming. Er zijn verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat iedere medewerker zijn steentje bijdraagt aan het groeien van uw onderneming. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren bij het opzetten van een functionerings-en beoordelingssystematiek, maar kunnen u ook ondersteunen bij het voeren van functioneringsgesprekken. Mocht één van uw medewerkers onvoldoende bijdragen aan de organisatiedoelen, kunnen wij met onze MKB Adviseurs in Tiel begeleiding bieden. Een derde persoon om mee in gesprek te gaan, kan het voor uw werknemers makkelijker maken om aan te geven waardoor de doelen niet worden behaald.

ontslag

Personeel laten gaan is een moeilijke opgave voor veel ondernemers. U heeft geïnvesteerd in personeel en vaak kent u uw mensen goed. U wilt dat dit netjes, maar ook zo duidelijk mogelijk gebeurd. U bent zich vast bewust van de onzekerheden die het kan oproepen bij mensen wanneer u hem/ haar laat weten dat zijn/ haar diensten niet langer nodig zijn. Daarnaast is het voor u niet prettig om dergelijke gesprekken te voeren. Begeleiding bij dit proces door een ervaren HR-adviseur kan u helpen om op een correcte manier afscheid te nemen van werknemers. Van Roon Personeel&Organisatieadvies biedt de ondersteuning en het MKB advies dat u nodig heeft in de omgeving van Tiel.

Alle vragen welkom

Bij Van Roon Personeel&Organisatie kunt u terecht met al uw vraagstukken op het gebied van Human Resources. Ook als u tegen vraagstukken aanloopt die niet genoemd zijn, kunt u contact met ons opnemen. We bieden advies op het gebied van Personeel&Organisatie in de ruimste zin van het woord. U bent altijd welkom voor een kop koffie om te sparren over uw vraagstuk of neem contact op via de site. U kunt ook alvast bij de MKB abonnementen kijken voor meer informatie. Met ons MKB Advies Tiel haalt u het meeste uit uw personeel.